Desmond <3 Mana

Tänk att bli bjuden på bröllop! Och inte vilket bröllop som helst, utan våra vänners bröllop.. Och då talar vi inte om något svenskt eller jugoslaviskt bröllop, nej detta är ett japanskt/ kinesiskt bröllop! :)
Detta var en toppendag! Brudparet var väldigt vackra och väldigt glada som ni ser!

Det var häftigt att se de olika kulturerna som var representerade, om jag räknar snabbt så var gäster från många olika håll på jorden över, tex, givetsvis japan och kina- btw, de är rätt häftiga den där japanerna, hahah mycket bugande och kimono såklart! Det var även koreaner, indier, australiensare. Italien var också representerad och malayer såklart och förstås 4 svenskar! Hahaha. Simon och jag och bästa Catarina och Sfefan! (De två lokala svenskarna) :) 
Det var iallafall en lyckad fest! Och vilka lämnade lokalen sist om inte vi- hahah samtidigt som prudparet och bestman och bridesmaid! Alla vip- var alltså kvar till sist! Hhahaha!

Vi är i varje fall väldigt glada och tacksamma att vi fick vara med på denna viktiga dag för Desmond och Mana- att de ville ha med oss! Så taack och stort grattis till de nygifta!!

´


Kommentarer
Postat av: Pia

Roligt att höra att ni har det så bra och roligt:)Kraaaam

2012-01-14 @ 17:03:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0