Lycka!

När man lever i ett främmande land så är det ibland underliga saker, ibland stora och ibland små saker som kan göra en väldigt glad.. svårt att föreställa sig det om man inte själv har upplevt det..

För att ta några exempel, så är det nu en kampanj på Starbucks (läs: vårt vardagsrum).. Skaffar du Starbuckskortet, laddar det med pengar och registrerar dig på deras hemsida så får du en gratisdryck! Tänk bara, en gratis-valfri-starbucks-dryck. Nära på det enda stället här i Malaysia som erbjuder ordentligt kaffe. Fantastiskt! 
Jo förresten det finns ett ställe till, och det är hos bästa Stefan och Catarina i Penampang :)) - där får vi t.o.m. äran att dricka zoegas! (Det du benny!)
Tillbaka till lyckan med gratiskaffet- kolla in kvittot bara! 0.00 !! Ser det inte fantastiskt ut?? hahahh!  
En annan lycka är det svenska godiset!!
Senast kom Johanna och pojkarna hit, (hoppas de känner sig varmt välkomna! :) Så vi har fått nya grannar, hahaha, vi kan vinka åt varandra ifrån våra balkonger :) ..vardagslyx eller hur?
Jo, i deras resväska hade det smugit med sig otroligt god marabouchoklad!! wow, riktigt choklad, och även gott lakrits!! Fantastiskt hahaah! Ett äkta Hallelulja.moment hahah!
Ett otroligt stort taaack går till Johanna, Max och Quintus iallafall! :))Kommentarer
Postat av: Pia

Så med andra ord, ni har allt ni behöver, Stabucks OCH Zoegas...förstår det inte kan bli bättre! Vi får vara nöjda med Zoegas i det här landet...

:)

Kraaaaaam

2011-11-23 @ 08:34:05
Postat av: Los dos bolivianos

Nu vet du hur vi kände det när ni kom till Bolivia med svensk choklad! Lyckan är ibland väldigt liten och väldigt god!:)

Kram på dig!

2011-11-28 @ 07:02:38
Postat av: Viktor

jaa pia, vi överlever iaf, en dag i taget- även om det är tufft hahaha :p för den delen håller ert zoegas kaffe en bättre standard än malay-hot-amerikano-kaffet på starbucks :))Hahaha, aa jag förstår precis nu! tur att jag tog med så mkt choklad då va? ;) saknar er alla!!!

2011-11-29 @ 02:40:33
URL: http://offthegrid.blogg.se/
Postat av: Catarina o Stefan

Alltid Välkommen på en kopp Zoegas ;) Påfyllning nu om några veckor när min syrra kommer...BorneoBergs =)ps visst är det intressant och kul att upptäcka vad man saknar och vad man INTE saknar... :)

2011-12-01 @ 18:33:04
URL: http://stillbildande.net/borneoblog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0